The forum will be moving.....

User avatar
Bunker
Site Admin
Posts: 3483
Joined: Mon Oct 06, 2008 8:42 pm
Location: Newbury, Berkshire

The forum will be moving.....

Post by Bunker » Mon May 08, 2017 8:42 pm

In the back ground, we have been building a new forum again.
The current version has never been so stable but sadly the Dutch host who was very helpful at first, has not replied to any request for back ups for 6 months. Ive tried and tried but now we have to face the fact that I cant regard the content as future proof any more. For those who remember, it was a most damaging period when we lost everything.
A few months ago I discovered that a local customer/ friend of mine speaks the right lingo so has mirrored this as far as possible.
I would like as many of you as possible to visit the new test forum and put up posts, add photos, whatever you like wherever you like and just see if it responds as you would expect - you shouldnt notice anything different.

NOTE: The test forum looks EXACTLY the same as this one so dont get confused!!

You will have to log iin.

Once you pack of dogs have tried to break it, we will fix any problems and go off line for 24 hours, with notice, while we swap over.

Please report anything of value back on this thread.

OK - go for it:

Www.notquitelast.com\mtriders_old
0 x
HD MT500e 'Bunk'
HD MT604e MTourer project


You don't need a parachute to skydive. You only need a parachute to skydive twice.

User avatar
rustybike
Posts: 1305
Joined: Fri Nov 12, 2010 1:31 pm
Location: sandbach

Re: The forum will be moving.....

Post by rustybike » Mon May 08, 2017 8:54 pm

Seems ok so far... :D
0 x
Lets get out there and Tw^t it!!

User avatar
Bonnielad
Global Moderator
Posts: 1156
Joined: Sun Jun 21, 2015 7:38 pm

Re: The forum will be moving.....

Post by Bonnielad » Mon May 08, 2017 9:11 pm

looks good to me. posted OK and uploaded a picture with no problem
0 x
1985 Armstrong MT500 'Scrambler'
1964 Triumph Tiger Cub TR20 Trials Works Replica
2016 Honda CB500X (soon to be 'Rally Raided')

Andi_Archer
Posts: 630
Joined: Thu Nov 19, 2015 8:33 pm
Location: cheshire

Re: The forum will be moving.....

Post by Andi_Archer » Mon May 08, 2017 9:21 pm

Looks Good :D :arrow: :idea: :D :?:
0 x
Its all fun and games till someone loses their keys

MT350

User avatar
hounddog
Global Moderator
Posts: 2320
Joined: Sun Jul 26, 2009 3:15 pm
Location: Portsmouth, Hampshire

Re: The forum will be moving.....

Post by hounddog » Mon May 08, 2017 9:48 pm

working for me, including photo uploads

Heart button to "like" a post is missing, could we instead have a thumbs up icon maybe?
0 x
Ian
------------------------------------

Harley Davidson MT350e
Armstrong MT500e
Armstrong MT500 - next project

User avatar
ZIP TIE
Posts: 3324
Joined: Fri May 08, 2009 1:43 am
Location: unfashionable end of the western spiral arm of the galaxy
Location: STAFFORD

Re: The forum will be moving.....

Post by ZIP TIE » Mon May 08, 2017 9:55 pm

I might be being a bit thick but I can't find it from that link
0 x

Wirralman
Posts: 4668
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:45 am
Location: Wirral, Merseyside

Re: The forum will be moving.....

Post by Wirralman » Mon May 08, 2017 10:08 pm

Is the Like function still there somewhere?
0 x

User avatar
Raglan Bach
Posts: 134
Joined: Fri Jun 19, 2015 8:57 am
Location: New Zealand

Re: The forum will be moving.....

Post by Raglan Bach » Tue May 09, 2017 1:41 am

Looks good uploaded a test image it even resizes the pic
Thumbs up
0 x
FYI
MT350 Harley Davidson

User avatar
rustybike
Posts: 1305
Joined: Fri Nov 12, 2010 1:31 pm
Location: sandbach

Re: The forum will be moving.....

Post by rustybike » Tue May 09, 2017 4:54 am

0 x
Lets get out there and Tw^t it!!

User avatar
ZIP TIE
Posts: 3324
Joined: Fri May 08, 2009 1:43 am
Location: unfashionable end of the western spiral arm of the galaxy
Location: STAFFORD

Re: The forum will be moving.....

Post by ZIP TIE » Tue May 09, 2017 6:09 am

I can see it and I can read posts without logging in, but when I log in (iPad) I get "safari cannot open page because server cannot be found".
Then if I reload or go back I am offered the choice of logging in which just does the same again.
However on the board index I am shown as logged in.
0 x

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest